Skip to main content

COVID-19

Til kunder og samarbejdspartnere

I forbindelse med regeringens udspil i forhold til Covid-19 er vi selvfølgelig også her på kontoret nødt til at tage vores forholdsregler og forholde os til problemet.

Aftalte personlige møder er, som udgangspunkt, derfor aflyst, men vi kan jo uden problemer aftale et telefonmøde eller et Skype-møde i stedet – eller kommunikere pr. e-mail.

Hvis vi allerede har aftalt et personligt møde i den kommende periode, vil du blive kontaktet med forslag til nyt møde eller med forespørgsel om muligheden for at holde et telefon- eller Skype-møde.

Da alle retskredse også har lukket ned, betyder det, at berammede retsmøder i den nærmeste fremtid også er aflyst. Hvis dette kommer til at berøre din sag, hører du naturligvis også fra os. Det samme gælder for møder i andre offentlige instanser, som måtte være planlagt.

Vi har i skrivende stund heldigvis ikke konstateret, at nogle af vore kolleger på kontoret er ramt af smitten. Vi følger naturligvis myndighedernes henstilling om at gøre vores til at inddæmme og forsinke/begrænse smitten. Det betyder, at vi hovedsageligt vil arbejde hjemmefra og kun i begrænset omfang være til stede på kontoret. Vores reception er dog åben alle hverdage fra 10-15.